Lipóti Termál –és Élményfürdő

youtube-video-thumbnail
 Lipóti Termál –és Élményfürdő

9233 Lipót, Fő u. 84.

+36 96 215 723

info@lipotfurdo.hu

www.lipotfurdo.hu

 

Győrtől 27 km-re, Mosonmagyaróvártól 15 km-re található a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál -és Élményfürdő, amely megjelenésében az ország legzöldebb fürdője. A nyugodt, csodálatos természeti környezetben található komplexum kettő gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, gyermek medencével és vízi várral, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, egy 1200 m2-es strandmedencével - melyhez hullámmedence, vízi vidám park, óriás csúszdák kapcsolódnak - és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom / finn szaunával várja a fürdőzni vágyókat.

Termálvizet 2004.-ben gyógyvízzé minősítették.

A víz alacsony keménységű, nátrium hidrogén-karbonátos, fluoridos hévíz. Kopásos ízületi és gerincbetegségek, krónikus gyulladásos ízületi betegségek, reumatikus panaszok és balesetek mozgásszervi szövődményeinek kezelésére kiválóan alkalmazható.

A 10 hektár gyönyörű, élő füves strand a fürdőzésen kívül számos lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyóknak úgy mint a strand röplabda, ping – pong, tollaslabda, kényeztető masszázsok, aqua zumba, hatalmas játszótér, vízi park.

A Lipóti Termál -és Élményfürdőben eltöltött nap nemcsak fürdőélmény, hanem a hatalmas zöld területen, az árnyékot adó fák alatt, a csodálatos természeti környezetben egy egész napos pihenés, felüdülés és felejthetetlen kikapcsolódás minden korosztály számára.

A termálfürdő minden nap hétfőtől vasárnapig várja a fürdőzni vágyókat!

Közvetlenül a Lipóti Termál – és Élményfürdő szomszédságában fekszik a Lipóti Termál Camping****. A kemping 235 db parcellája sátrak, lakókocsik és lakóautók részére lett kialakítva, ezenkívül 42 db teljesen felszerelt mobilház, 6 db faház, 5 db vendégszoba és 14 db hálókocsi várja a több napra érkezőket.

A termálfürdő minden nap hétfőtől vasárnapig várja a fürdőzni vágyókat.