Jogi nyilatkozat

Copyright - Mosonmagyaróvár Idegenforgalmáért Közalapítvány - Minden jog fenntartva.

Adószám: 18022108-2-08

A mosonmagyaróvári Tourinform iroda információs portáljának információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A mosonmagyaróvári Tourinform iroda információs portáljának eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Tourinform iroda előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Tourinform iroda engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a mosonmagyaróvári Tourinform irodát illeti meg, kivéve, ha a konkrét tartalomban más forrás van megjelölve, illetve ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés olvasható - akkor annak megfelelően kell eljárni.

Ezen arculati és tartalmi szolgáltatásokról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Amennyiben méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás(link) utal a honlapra, abban az esetben a Tourinform iroda fenntartja magának a jogot, hogy kifogást emeljen, és a link megszüntetését kezdeményezze.

Kérjük, a kapcsolódás elhelyezését elérhetőségeinken jelezze!

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

2018 évben kiutalt 1% SZJA felajánlás összege: 3.092Ft volt.

Felhasználása a cél szerinti tevékenységhez történt: térségi turisztikai információs kiadvány szerkesztésének költségére került felhasználásra.