Fehér Ló Közösségi Ház

Gyermek programok

 

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 16. péntek 17 óra

Álomháló és álommanók készítése. A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakkörök anyagköltsége 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

 

ZENEBÖLCSI

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Minden hétfőn 10 óra

Az énekes, mondókás foglalkozásra a 9 hónaposnál idősebb babákat várjuk.  A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

 

 

ZENEOVI

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Minden szerdán 16 óra 30 perc

4-6 éves gyerekeknek. A résztvevők zenés játékok, mesék, versek segítségével sajátíthatják el a zenei alapokat. Cél a hallásfejlesztés, alapritmusok megismerése, zenei memóriatréning- kreatívan. A foglalkozást Pusztai Kinga (20/970-8122) zenepedagógus vezeti.

 

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 14. szerda 18 óra: A teremtő Én. Hogyan hívjunk be minőségeket, történéseket az életünkbe. Képalkotás, képzelgés, képesség. Bőségteremtő meditáció.

Február 21. szerda 18 óra: Hamis én játszmák feltérképezése Yohari ablak segítségével. Drámajáték. Ego falának lebontása meditációban.

Kérem, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat. Tel:20-9146476.

 

 

AGRESSZIÓKEZELÉS- ELŐADÁS PEDAGÓGUSOKNAK

ÉS SZOCIÁLIS SZAKEMBEREKNEK

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 15. csütörtök 17 óra

Előadó: dr. Török Ádám klinikai szakpszichológus. A részvétel ingyenes, de regisztrációt kérünk a nemvagyokegyedulmovar@gmail.com-oldalaon, vagy a programot szerevező Család– és Gyermekjóléti Központban.

 

 

KREATÍV ALKOTÓK KÖRE

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 17. szombat 14 óra

Szakkörvezető: Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek.

 

 

A FÉNYHOZÓK EZOTERIKUS KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 19. hétfő 18 óra: Megváltás, mint a lelki fejlődésünk része. Központi megváltás vagy egyéni megváltás? Várjuk a megváltást vagy tegyünk érte? Mit tegyünk, mi a helyes út?  Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ és gyakorlati útmutatót az előadáson. Villás Béla tanításai alapján.             

Klubvezető: Horváth Margit. Információ: 06 / 30-291-5242.

 

 

KREATÍV KÖR

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 21. szerda 17 óra

Szeretettel várja a szövés-fonás kedvelőit Bernáth Judit textilművész, a szakkör vezetője. Jelentkezni a 206-307-es, ill. a 30/916-7664-es telefonszámokon lehet.

 

 

 

SEGÍTSÉG A KISBABÁT NEVELŐ CSALÁDOKNAK ÉS A NAGYSZÜLŐKNEK!

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Február 17. szombat 9.30 -12.30 óra

Az Életfa Nagycsaládos Egyesület programja. Célja: szülőség és párkapcsolat viszonyának tisztázása, kapcsolatgazdagítás szülői és házastársi szerepben egyaránt s segít tisztázni a nagyszülők szerepét a családban. Programunkon egy szakemberekkel zajló, jó beszélgetés részese lehet. A rendezvényre minden szülőt, nagyszülőt, gyermekekkel foglalkozó szakembert szeretettel várunk (egyesületi tagság nem szükséges)! Előadók: Dr. Baktay Zelka és Dr. Baktay Miklós pszichológus és párkapcsolati terapeuta házaspár. A több szakkönyvet is megírt szakpszichológus házaspár egy életre szóló tanácsot ad a kisbabák neveléséhez, a kiegyensúlyozott családi élethez, a boldog nagyszülőséghez. Program: 9.30-12.30-ig regisztráció, csoportos foglalkozás, szendvicsebéd, majd egyéni tanácsadás igény szerint.

A programok alatt a gyerekek részére kézműves foglalkozást tartunk. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációs lehetőség és további információ kérhető: Dr. Orbán Józsefné Anna elnöktől. Telefonszám: 06/70 489 1076 e-mail: orbanneanna@gmail.com

 

 

 

2016.09.01.