Fehér Ló Közösségi Ház

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

 Kiállítás

 KREATÍV ALKOTÓK KÖRE

 FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 Június 15. szombat 18 óra

 A Kreatív Alkotók Köre 5. csoportos kiállítása. „ Ki vagyok én? A kérdésben benne rejlik a művészet kétarcúsága. Így aztán csak nézőként figyelem azt, amiben részt is vehettem volna megkockáztatva, hogy tudatomban a magam képességeihez idomítom a világot. Egy olyan apró igazságot fedezek fel, amit más még nem.”

 L. Burda Zsuzsanna

2014-ben alakult a Kreatív Alkotók Köre, Idén lesz az 5. csoportos kiállítása. 

Kiállítók: Bardócz Judit, Csölleyné Ellenrieder Erzsébet, Farkas Kitti, Füleki Zoltánné Marcsi, Janik Mónika, Komáromy Péterné Ági, Lanczné D. Gabriella, L. Burda Zsuzsanna, Magyar Lászlóné Jutka, Marics Katalin (Dr. Kovácsné), Máthé Mária, Márton Gézáné Etelka, Móczi Sándor, Németh Annamária, Németh Csilla, Némethné Takács Gyöngyi, Sántha Tamásné – Kovács Éva, Szabó Andrea, a Kör vezetői: L. Burda Zsuzsa és Móczi Sándor képzőművészek. A megjelent vendégeket köszönti: Keresztény Gyula intézményvezető, közreműködik az En l’ air tánccsoport Csonka Réka Orsolya tánctanár vezetésével.

 A kiállítás megtekinthető július 13-ig.

 

 

 

 

 

Gyermek programok

 BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR

 FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 június 7. péntek 17 óra:  érdekes nyáridéző lakásdíszek, epres díszek, vicces gyümölcsfigurák készítése.

 június 14. péntek 17 óra: nyári hangulatban: vízi világ különlegesen … és gyöngyfűzés.

 A foglalkozásokon sokféle alkotás elkészítésére van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk!  A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

  BABASZÍNHÁZ – KÖRHINTA

 FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 Június 16. vasárnap 10 óra

 Előadja a Mesebolt Bábszínház. Rendező: H. Nagy Katalin. Tervező: Trifusz Péter. Zene: Kiss Dávid Gergő. Szereplők: Fritz Attila, Gyurkovics Zsófia, Kőmíves Csongor. Összefonjuk, gombolyítjuk, megkötjük és kibogozzuk. Forog-pörög mint a rokka. Vajon mi ez? Egy körhinta? Furcsa világ, fonalország,

járjuk együtt országútját! Korosztály: 1-4 éveseknek. Ajánlott maximális nézőszám: 50 fő. 
A belépőjegy ára: gyerekjegy 800 forint, felnőttjegy 1200 forint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zene-tánc

  

 

   

TÁNCHÁZ

 FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 Június 15. szombat 17 óra

 Először a kicsiket várjuk, akik a Fészekalja Zenekar muzsikájára ismerkedhetnek a népi játékokkal, egyszerűbb táncokkal, Galgócziné Nyáradi Csilla és Galgóczi Attila segítségével. Közben a Bütyköldében Csonkáné Sörös Katalin várja valami meglepetéssel a gyerekeket. 19 órától a Tarsoly Zenekar ad koncertet, majd ők muzsikálnak a felnőtt táncházban is.

 A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma Csoóri Sándor Programjából valósul meg.