Fehér Ló Közösségi Ház

 

Gyermek programok

 

 

 

BÜTYKÖLŐ SZAKKÖR

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Június 1. péntek 17 óra: vízi világ lebegősen….(kedves nyári állatfigurák és dekoráció készítése)

 

A foglalkozásokon többféle alkotás elkészítésére is van lehetőség, kicsiket és nagyokat egyaránt várunk! A szakköri foglalkozásokon az anyagköltség 500 Ft. Bővebb felvilágosítást Csonkáné Sörös Katalin szakkörvezető nyújt a 30/916-7664-es telefonszámon!

 

HANGVERSENY

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Május 30. szerda 17 óra

 

A Mosonyi Mihály Zeneiskolazongora-tanszaki hangversenye. A programot Dr. Nemes-Nagyné Dudás Veronika, zongora-tanárnő szervezi.

 

 

 

 

 

BALETT-ÉS ZENEOVIS ÉVZÁRÓ

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Május 31. csütörtök 17 óra

 

Csoportvezetők: Zuber Éva balettmester és Pusztai Kinga zenepedagógus.

 

 

EN L’ AIR TÁNCCSOPORT ÉVZÁRÓ MŰSORA

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 2. szombat 18 óra

A programban az elmúlt két év fantasztikus koreográfiái láthatóak és természetesen lesz meglepetés vendég is! A műsordíjtalan, a csoport részére támogató – jegyeket a Fehér Ló portáján lehet vásárolni!

 

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Május 30. szerda 18 óra: Rejtett emlékek nyomában. Utazás a tudatalattiba. Önismereti játék.

Június 6. szerda 18 óra: Buddha élete, a buddhizmus kialakulása, híres buddhisták. Tibeti buddhista gyakorlatok.

Kérem, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat. Tel:20-9146476.

 

 

CULT FILM CLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 1. péntek 20 óra

A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. Szórakozás – kultúra ingyen (film info: 06 20 6111 004)

 

 

ÜNNEPI DÉLUTÁN

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 2. szombat 16 óra

25 éves a Magyar Szív Egyesület Mosonmagyaróvár!

 

 

FÉNYHOZÓK EZOTERIKUS KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 4. hétfő 18 óra

Önismeret az egészség záloga (előadó Réthely-Prikkel Billa). Minden program végén közös meditáció.Információ: 0630-291-52

 

 

RETRO FILM KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 5. kedd 15 óra

Az 1939-ben bemutatott, a korszak leghíresebb magyar színészeit felvonultató film egy tragikusan végződő szerelmi történet mesél el, a már megjelenésekor betiltott regény adaptációjaként. 94 perc. Korhatár nélkül megtekinthető!

 

 

Mozgásművészet

 

deepWORK® 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Csütörtökönként 18 órától

Mosonmagyaróváron először! Hogy mi is az a deepWORK®? Atletikus, intenzív, ugyanakkor különleges edzésforma. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a magas energiaszint! A deepWORK® a jin-jang elvét követve ötvözi a funkcionális tréning mentális és fizikai ellentmondásait. Az edzéseket mezítláb végezzük. Polifoam, matrac szükséges. Bővebb infókért keress bátran! Csonka Réka Orsolya (20/9609290), enlairdance.reka@gmail.com

 

 

Mozgó Mozi

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 3. vasárnap

10.00:

BŰBÁJ HERCEG ÉS A NAGY VARÁZSLAT

Kanadai családi animáció. 2018. 110 perc. 6 éven felülieknek!

Főszereplők: Wilmer Valderrama, Ashley Tisdale,Avril Lavigne, Demi Lovato, John Cleese, Nia Vardalos.

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

 

12.00:

VAD BALATON

Színes, magyar természetfilm, 65 perc, 2018. 6 éves kortól.
Rendező: Mosonyi Szabolcs

A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a tájat. A tó partjait kísérő vulkáni kúpok és barlangok, mésztufa lépcsők és szurdokvölgyek, mocsarak és berkek olyan csodákat tárnak elénk, amelyek csak erre a vidékre jellemzők. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet kitűnő képminőséget nyújtó 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át. A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú (cinemascope) kivitelben, 4K minőségben érkezik április 19-től országszerte a mozikba – a WWF Magyarország ajánlásával. Közel negyven filmszínházban lesz műsoron a film, vetítési helyszínek részletes listája a http://facebook.com/VadBalaton oldalon olvasható. A film az NMHH Médiatanács támogatásával, Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre.

 

14.00:

VESZETT VIDÉK

Ausztrál feliratos western,thriller. 2018. 113 perc. 16 éven felülieknek!

Főszereplők: Bryan Brown, Matt Day, Anni Finsterer, Sam Neill, Ewen Leslie, Hamilton Morris.

Samet, a középkorú őslakost és családját a lelkipásztor a megkeseredett háborús veterán szomszédhoz, Harryhez küldi kisegítőnek. A két férfi kapcsolata annyira elmérgesedik, hogy Sam önvédelemből kénytelen lelőni Harryt. Samre és feleségére vérdíjat tűznek ki, ezért a kíméletlen ausztrál vadonba menekülnek a törvény emberei elől. Ahogy a gyilkosság részleteire fény derül, a közösség tagjai úgy bizonytalanodnak el az üldözés létjogosultságáról és követelnek valódi igazságszolgáltatást a két őslakosnak.

 

16.00:

SZŰZŐRSÉG

Amerikai vígjáték. 2018. 110 perc. 16 éven felülieknek!

Főszereplők: Lisa - Leslie Mann (Ruttkay Laura), Mitchell - John Cena (Bognár Tamás)
Hunter - Ike Barinholtz (Király Attila), Julie -Kathryn Newton (Laudon Andrea), Sam - Gideon Adlon (Pekár Adrienn), Kayla - Geraldine Viswanathan (Csuha Bori), Rudy - Colton Dunn (Kálid Artúr), Austin - Graham Phillip

Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására. Leslie Mann (40 és annyi), Ike Barinholtz (Rossz szomszédság, Suicide Squad) és John Cena (Kész katasztrófa) alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

 

18.00:

DEADPOOL 2.

Amerikai akció-vígjáték. 2018. 120 perc. 12 éven felülieknek!

Főszereplők: Wade / Deadpool - Ryan Reynolds, Vanessa - Morena Baccarin, Nathan Summers /Kábel - Josh Brolin, Negasonic Teenage Warhead - Brianna Hildebrand, Dopinder - Karan Soni, Domino - Zazie Beetz

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

 

20.00:

HANG NÉLKÜL

Amerikai thriller. 2018. 120 perc. 16 éven felülieknek!

Főszereplők: Emily Blunt,  John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel. Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért... és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére...