Fehér Ló Közösségi Ház

 LÉLEKÜZENET III.

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Június 9-július 8.

 

A Kreatív Alkotók Köre kiállítása. Ez a már öt esztendeje működő alkotókör negyedik kiállítása. Kiállítóink: Bardocz Judit, Csölleyné Ellenrieder Erzsébet, Igali Alfréd, Janik Mónika, Komáromy Péterné Ági, Magyar Lászlóné Jutka, Márton Gézáné Etelka, Németh Annamária, Paulikné Orosz Ildikó, Sántháné Kovács Éva, Szabó Andrea, Vágyi Gabriella

 

„L. Burda Zsuzsanna és Móczi Sándor képzőművészek vezetésével az elmúlt években kitartó – összetartó társasággá alakultunk az évek folyamán. Egyenként is részt vettünk pályázatokon, kiállítottunk meghívásra évfordulón, képeket adtunk ajándékba, Kápolnába és Templomba, és az Átmeneti Otthont is a Kör egyik tagjának képei díszítik. Úgy érezzük, nemes feladatot végzünk, amikor meghívtuk azokat, akik nem csak festéket és ecsetet használnak de szívüket, lelküket is engedik hatni. A csodák ritkán találnak meg az életünkben, azok a csodák, amiről csak álmodtunk, álmok maradnak. Igazából a csodát megéljük, nem tudjuk, hogy éppen ott van bennünk, mert az ember maga a csoda!" A kiállítás július 8-ig látogatható.

 
Egyéb
 

 

 

SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS KLUB

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Június 13. szerda 18 óra

 

A bön, Tibet ősi vallása. Tibeti buddhista gyakorlatok.

 

Kérjük, jelezze részvételi szándékát, mert a programok témája és helyszíne változhat. További információ: 20/9146-476

 

 

 

 

 

CULT FILM CLUB

 

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

Június 15. péntek 20 óra

 

A filmklubban az ezredforduló filmművészetének megkerülhetetlen alkotásai láthatók. Szórakozás – kultúra ingyen (film info: 06 20 6111 004)

 

 

FÉNYHOZÓK EZOTERIKUS KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 18. hétfő 18 óra

A teremtés - Isteni színjáték vagy az ember tragédiája. A program végén közös meditáció.Információ: 0630-291-52

 

 

AKTÍV ÉLET EGÉSZSÉGESEN- ÉLETMÓD KLUB

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Június 19. kedden 17 óra

Ingyenes állapotfelmérés és előadás.  A foglalkozást Füleki Rozália vezeti. Információ: 06 / 30-291-5242.

 

Nyári Táborok

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

BALETT-ÉS ZENEOVIS TÁBOR

Június 18-22. hétfő-péntek

Óvodásokat, kisiskolásokat várunk, naponta 9-15 óráig.  A tábor programja: testtartást javító gyakorlatok, balett-pozíciók, torna, zenei hagyományokkal való kreatív ismerkedés, hangszerismertető és sok játék. Táborvezetők: Pusztai Kinga zenepedagógus (20/ 970-8122) és Zuber Éva balettmester (30/916-3775)

 

 

AGYKONTROLL TANFOLYAM

Június 21-22. csütörtök – péntek 9-16 óra

Agykontroll tanfolyam 8-12 éveseknek. Kezdd aktív pihenéssel a nyarat!

A nyári szünetben tanulhatsz különleges módszereket, tanulás, pihenés, szokások, egészségjavítás, célok, memóriafejlesztés stb. témakörökben. Sokat fogunk játszani, beszélgetni, sok új dolgot tanulhatsz, hogy az új tanévet ezzel a tudással tudd kezdeni! Sok szeretettel várunk! A foglalkozást vezeti: Kovács Erika gyermek agykontroll-oktató.  Tel.: +36 20 211 35 27. Email: info@kovacserika.com. Jelentkezni a Naturland Egészségcentrumban (Horváth Margit: 30/506-1286), illetve a Fehér Ló Közösségi Házban (Csonkáné Sörös Katalin: 30/916-7664) lehet!

 

 

Mozgásművészet

 

BABA-MAMA JÓGA

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Keddenként 10 óra 30 perc

Ajánlott szülés után a 8-10. héttől, kb. 10 hónapos korig. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. A foglalkozást Bordákné Kovács Anita (20/548-9043) védőnő vezeti.

 

 

Mozi

FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

 

HITLER KONTRA PICASSO

Június 17. vasárnap 18 óra

Színes feliratos olasz-francia-német dokumentumfilm.

90 perc. 12 éven felülieknek!

80 év telt el azóta, hogy a náci rezsim egyértelműen betiltotta az úgynevezett "degenerált" művészetet, amely "kozmopolita és kommunista" volt. 1937-ben nyilvánosan megbélyegezték, egyidejűleg Hitler parancsára  elkobozták az ókori és klasszikus műalkotásokat, olyan remekművek, amelyek Linz Louvre-i képei. Ez a dokumentumfilm több történetet mesél el. Mindegyik három nagy kiállítás körül forog, amely az emberi és művészi elbeszélések sorozatának kiindulópontja. A náci rezsim Münchenben összesen 650 műtárgyat foglalt le, melyet 32 ​​német múzeumból és magángyűjtők otthonából vettek el. Ezeknek a műtárgyaknak a hányatott útjáról és történetéről "mesél" ez a játékfilmeket megszégyenítően izgalmas és érdekes film, mely Olaszországban máris az egyik legsikeresebb film 2018-ban. A belépőjegy ára: 800 Ft.