A Flesch Károly Kulturális Központ Programajánlója

Színház

 

 SECOND LIFE, AVAGY KÉTÉLETEM

FLESCH KÖZPONT

Március 4. hétfő 19 óra

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói. Szereplők: Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Ötvös András, Schruff Milán.

Az előadás hossza: 90 perc, egy részben. Jegyek korlátozott számban kaphatók a jegypénztárban.

 

A BRÉMAI MUZSIKUSOK

FLESCH KÖZPONT

Március 23. szombat és 24. vasárnap 18 óra

Radnai Annamária - Kovács Adrián - Mátyássy Szabolcs - Vecsei H. Miklós: A brémai muzsikusok. Rendezte: Major Tamás. A kétfelvonásos zenés darabot a Grimm testvérek azonos című meséje alapján a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2017-ben végzett Máté Gábor-osztály, valamint Kocsis Gergely írták. Ahogy a szereposztás is ígéri: sok váratlan, új szereplővel bővül a darab. Igazi rekeszizmokat nem kímélő Élményre számíthat minden kedves nézőnk. Ajánlott: 14 éven felülieknek

Szereplők:

KAKAS: RÉGAISZ PÉTER

SZAMÁR: VARGA CHRISTIAN

TIBOR, (kutya): HAÁSZ PÉTER

ÚJONC, (kutya): HAHN ANNA

MACSKA: ROTH LEVENTE

BÁRÁNY: PAULIK MELINDA

PANDA : VARGA KRISTÓF

KUCU NÉNI: PÉTERFI REGINA

FRANCISKA: (görényvezér): SZABÓ ZSÓFIA

FÉLIX (görény): HORVÁTH ÁDÁM

FRIDI (görény): PAULIK BARBARA

FRICI (görény): CSÓKA BÁLINT

GRÜNWALD (patkány): SZITÁS MÁTÉ

SCHWARZMANN (patkány): STEFÁN EMIL

WEISMANN (patkány): SZABÓ BENCE

Stúdió: Takács András

Fény: Kaczor Martin és Takács András

 

IGAZSÁGTALANSÁG

FLESCH KÖZPONT

Március 29. péntek 18 óra

Galambos Attila: Igazságtalanság

Rendezte: Major Tamás. Az előadásban két fiatal -Tóth Ilona és Mansfeld Péter -emlékét ismerhetik meg a nézők. Rövid életük szinte semmit nem tett lehetővé, amit mi természetesnek veszünk. A forradalom hősökké, az azt követő megtorlás mártírokká tette őket, ugyanakkor elvett tőlük mindent, amire az élet kapujában bármelyikünk vágyhat: szerelmet, családot, tartalmas életet, békés öregkort. Az ítéletet kíméletlenül végrehajtották rajtuk. Ajánlott: 16 éven felülieknek.

Szereplők:

Tóth Ilona: Levéli Karolin

Mansfeld Péter: Varga Kristóf

Hang: Vitéz Vilmos

Rendezőasszisztens: Csóka Bálint

Fény: Kaczor Martin

Előadás: 

2019. március 29. 18:00

Előadás helyszíne: Flesch Központ

Kiállítás

A PÁL UTCAI FIÚK

FLESCH KÖZPONT

Január 28-február 15-ig

Kiállítás a Móra Kiadó támogatásával. Minden, amit eddig nem tudtál A Pál utcai fiúkról!

Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című regényét megidéző interaktív vándorkiállítással várja látogatóit a Flesch Központ január 28-tól február 15-ig.Az író életét, munkásságát, a korabeli Budapestet, a századforduló jellegzetes tárgyi eszközeit, az egykor volt pesti gyermekek életét, játékait ismerhetik meg az érdeklődők. A regény keletkezésének történetét, szereplőit, a sztori valós helyszíneit és a mű utóéletét tárja elénk a paravánok, képek és a szöveg együttese. A vándorkiállítás alapjául a Petőfi Irodalmi Múzeum korábbi kiállítása szolgál, az interaktív tartalmak kidolgozásában részt vett a Nemzeti Múzeum, a Vígszínház és a Móra Könyvkiadó. Az 1907-ben megjelent regényt világszerte 35 nyelvre fordították le és Olaszországban, Brazíliában kötelező, Lengyelországban és Japánban ajánlott olvasmány az iskolákban. Játék és harc, barátság és árulás, győzelem és halál. Molnár Ferenc regénye már száztíz éve a fiatal olvasók kedvence: az idők során készült belőle némafilm, hangosfilm, színdarab és zenés játék. Szereplői - akik Molnár Ferenchez hasonlóan a budapesti Józsefváros szülöttei - ma már az ifjúsági irodalom halhatatlan hősei. Gyerekkorunkban mindannyian olyan bátrak szeretnénk lenni, mint Boka, olyan elszántak, mint Nemecsek, és vágyunk egy helyre, ahol otthon érezhetjük magunkat, akárcsak a Pál utcai fiúk a grundon. A regény sikerének legnagyobb titkát a művészettörténész abban látja, hogy a történet hívószavai – a hűség, a kitartás, a felelősség, a kötelesség és az egymás iránti elköteleződés – ma éppolyan fontos és érvényes fogalmak, mint Molnár Ferenc idejében. A kiállításhoz kapcsolódóan iskolai csoportoknak lehetőségük van ingyenes játékos foglalkozáson is részt venni. A bejelentkezéseket a 06-30-419-48-20-as telefonszámon Bakó Tünde fogadja.

 

ZUZANA BENKOVÁ – SUZANE ÉS MIRO GABRIS MIRINOF KIÁLLÍTÁSA

FLESCH KÖZPONT

Február 22. péntek 18 óra

Zuzana Benková - Suzane és Miro Gabris Mirinof képzőművészek kiállítása. A megnyitót Suzane divatbemutató színesíti. A vendégeket köszönti: Bakó Tünde kulturális szervező

A kiállatás megnyitja: Csiszár Péter a Flesch Nonprofit Kft. ügyvezetője. A tárlat március 12-ig látható az intézmény nyitvatartási idejében.                                                                                          

 

IFJ. FAZEKAS ISTVÁN KIÁLLÍTÁSA

FLESCH KÖZPONT

Március 22. péntek 18 óra

 

A Flesch Központ Galéria ’94 kiállítótermében nyílik Ifj. Fazekas István nádudvari fazekas, népi iparművész kiállítása. A megnyitón kötetlen tárlatvezetés teszi lehetővé minden érdeklődő számára, hogy megismerje a művészt és munkáit. A látogatók a fekete kerámiák mellett mázas kerámiákat, tálakat és étkészleteket is láthatnak. A kiállításon látható terítők és hímzett kiegészítők Csapó Frigyesné népi iparművész, Népművészet Mestere díjas hímző munkái. A vendégeket köszönti: Csiszár Péter igazgató. A kiállatás megnyitja: Csapó Frigyesné népi iparművész, Népművészet Mestere díjas hímző. A kiállítás április 5-ig látogatható, hétfőtől péntekig naponta 14-18 óráig.

„Nádudvar és a fazekasság évszázadok óta összetartozó fogalmak. A Fazekas-család tagjai az 1700-as évek óta őrzik, ápolják a fekete cserép kultúráját. Készítési módja az évszázadok alatt az agyagbányászástól az égetésig változatlan maradt. Ma is folyami kaviccsal díszítjük az edényeket és jellegzetes fekete színét ugyanúgy fatüzelésű kemencében kapja meg, mint régen. Családunkban apáról fiúra öröklődik a „Tűz és a Föld Művészete”, így a szakma szeretetét én is édesapámtól örököltem. Fontos feladat, hogy a régmúlt tárgyait újragondolva tovább örökítsük a jövő számára. Ezáltal a ami kor igényeinek megfelelően legyen hagyományaiban modern.”

„Folyamatosan zsűriztetem munkáimat a Népi Iparművészeti Tanácsnál. Több száz zsűrizett munkám között szép számmal megtalálhatók a legmagasabb minősítést jelentő „A” kategóriás termékek. Munkámat 1996-ban „Népi Iparművész” címmel ismerték el. Folyamatosan veszek részt kiállításokon. A számtalan közös és csoportos kiállítás mellett több mint 50 önálló bemutatkozásom volt Magyarországon és határainkon túl.”

„Műhelyünk, bemutató házunk folyamatosan látogatható. Megtekinthetőek a cserépkészítés legfontosabb mozzanatai, kipróbálható a korongozás. A családi bemutatóteremben a saját munkák mellett megtalálhatóak a nádudvari fazekasság előző korszakainak alkotásai is. A fazekas termékek mellett a néprajzi gyűjteményünk is megnézhető.” 

                                                                                                                   Ifj. Fazekas István

 

SZÜK ÖDÖN EMLÉKKIÁLLÍTÁS

FLESCH KÖZPONT

Március 29. péntek 17 óra

SZÜK ÖDÖN A LEGENDÁS FOTÓRIPORTER ÉS FOTÓMŰVÉSZ EMLÉKKIÁLLÍTÁSA

A kiállításon Szük Ödön emlékezetes riport fotói mellett Szük Norbert Ödön festőművész(fia) és Dezséry-Szük Dorottya fotóművész(menye) pár képe is szerepel, amelyeket Szük Ödön tiszteletére készítettek. Köszöntőt mond: Szük Norbert Ödön festőművész. A kiállítást megnyitja: Garamvölgyi Imre a Kisalföld főszerkesztője. Gitáron közreműködik Takács András, ének Cseh Dóra. A kiállítás megtekinthető a Flesch Központ nyitvatartási idejében április 18-ig.

 

 Gyermek programok

TÜNDÉR A PADLÁSON

FLESCH KÖZPONT

Február 14. csütörtök 15 óra

Pataki Éva - Kapecz Zsuzsa: TÜNDÉR A PADLÁSON családi vígjáték (65 perc) – MÓRA bérlet. A Hókirálynő Meseszínpad előadása. Kati az anya özvegyen marad három fiával. Szülei segítenek nevelni a fiúkat. Péter, a nagy kamasz, Ádám, a középső, és Andris a kicsi. A fiúk a ház padlásán rendezik be a főhadiszállásukat. Édesanyjuk egy pár napra elutazik, hogy kipihenje az élet nehézségeit. A fiúk éppen a padláson csatáznak, amikor megjelenik egy lány, aki úgy dönt, hogy ezután Ő itt fog lakni, mert megszökött a nevelőanyjától. A fiúk, akik köztudott „nőgyűlölők”, nem akarják megengedni, hogy beköltözzön, de megsajnálják az árva roma kislányt, és elbújtatják a padláson. Ekkor kezdődnek a mulatságosabbnál mulatságosabb szituációk és bonyodalmak.

 

 PINOKKIÓ

FLESCH KÖZPONT

Apolló Színház: PINOKKIÓ zenés mesejáték (kb. 60 perc)

Január 29. kedd 10 óra – Pinokkió bérlet, 14 óra – Hetedhétország bérlet

Február 18. hétfő 14 óra - Csodaország bérlet.

Február 20. szerda 10 óra – Micimackó bérlet, 14 óra Varázsceruza bérlet

Gepettó elkészítette főművét, amiről eddig csak álmodott. Azonban az álom nem úgy vált valóra, ahogy azt szerette volna. A bugyuta fabábút könnyen lépre lehet csalni, de szerencsére nem csak rosszakarói vannak, így a Tündér és a Tücsök segít megismerni Pinokkiónak „az igazi életet”.

 

 

GYERMEK KÉZMŰVES SZAKKÖR

 

FLESCH KÖZPONT

 

Március 9. és 23. szombat 10-12 óráig.                                      

 

Gyermek kézműves szakkörünkbe 6 éves kortól várjuk az alkotni vágyó gyermekeket. A foglalkozásokon Bernáth Judit textilművész vezetésével hagyományos és modern kézműves technikákkal ismerkedhetnek a gyermekek. A foglalkozások havonta kétszer, szombatonként 10-12 óráig tartanak. Tagsági díj: 1000 Ft/ hó, és az anyagköltség kb. 3000 Ft/félév. A foglalkozások tervezett időpontjai: február 2., 23., március 9., 23., április 6., 20., május 4., 18.

 

FIÓK Ifjúsági Klub

 

Minden héten hétfőtől szerdáig 13 és 17 óra között lehetőség van tanulásra, internetezésre, játékok kölcsönzésére. Remek lehetőség, hogy szabadidődet társaságban töltsd el. A belépés díjtalan! További információ a fiokmovar@gmail.com e-mail címen vagy az 579-707-es telefonszámon kérhető.

 

 

 

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

 

Minden szerda 16 óra – 17 óra

 

Várunk minden érdeklődő, iskoláskorú gyereket, aki szeret kreatív dolgokat készíteni. Érdeklődni lehet a fiokmovar@gmail.com e-mail címen vagy a 96/579-707-es telefonszámon.

 

A belépés díjtalan!

 

CSALÁD ÉS KARRIERPONT

 

A programok az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a mosonmagyaróvári Család és KarrierPONT szerezésében valósulnak meg.

 

KULTÓRA

FLESCH KÖZPONT

2019. január 23. 14 óra és 18 óra

Írjál és szeressél. Ezzel a címmel jelent meg a szerző legújabb könyve, melyben irodalmár kedvenceink szerelmesleveleiből szemléz. Nyáry Krisztián kommunikációs szakember, könyvkiadó, író irodalomtörténész, az Így szerettek ők 1–2., az Igazi hősök – 33 magyar, a Merész magyarok – 30 emberi történet és a Festői szerelmek című könyvek szerzője. 2012-ben kezdte publikálni a Facebookon magyar írók és költők szerelmi életéről szóló írásait, amelyek rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert. 
14 órától író-olvasó találkozóra várja a középiskolás korosztályt a Flesch Központba, 18 órától pedig a felnőtt érdeklődőkre számítunk! A 18 órakor kezdődő programra regisztrációs jegy váltása szükséges!

 

SZÜLŐ KLUB

FLESCH KÖZPONT

2019. január 30. szerda 16 óra 30 perc

Szülő Klub Csog Blanka pszichológussal. A szakember a kamaszkor nehézségeinek áthidalásához nyújt segítséget gyermeknek, szülőnek egyaránt. 

 

EGY ASZTALNÁL

FLESCH KÖZPONT

Február 7. csütörtök 18 óra

Fiatal tehetségeinket várjuk egy asztalhoz februárban. Itt lesz velünk Levéli Karolin, Liziczai Márk és Tóth Bence. A fiatalok tanulmányi területe, hobbija is eltérő, mégis van egy komoly kapcsolódási pontjuk, ami meghatározza életüket. Az est folyamán, rendhagyó módon az élő szó mellett szerepet kap a zene is.

  

FLESCH SZALON

FLESCH KÖZPONT

Február 14. csütörtök 18 óra

Varró Dániel zenés irodalmi estje Molnár Györggyel.

Varró Dániel a fiatal költőgeneráció kiemelkedő alakja, akiért szerteágazó alkotótevékenysége és egyedi humora miatt a kritika és a közönség egyszerre rajong. Sokszor lép fel együtt a gyerek és felnőtt verseit megzenésítő és gitárkísérettel előadó Molnár Györggyel. A rendezvényre a belépés díjtalan, regisztrációs jegy váltása szükséges a Flesch Központ jegypénztárában.

 

Nőnapi rendezvények

 

EGY ASZTALNÁL

 

FLESCH KÖZPONT

 

2019. március 7. 18.00

 

Hagyományosan a márciusi ”Egy asztalnál„ műsor vendégei a közelgő Nőnap apropóján hölgyek. Így a soron következő műsor hölgykoszorúját térségünk polgármester hölgyei alkotják. Kovács Andor Tamásné, Dr. Tóásóné Gáspár Emma, Eller Gizella és Tatainé  Popp Rita polgármesterek  önmagukról, hivatásukról,  községükről, örömeikről beszélgetnek „Egy asztalnál, március hetedikén.

 

 NŐ A KÖZPONTBAN

 

FLESCH KÖZPONT

 

Március 9. szombat 14 óra

 

Nők Napja a Flesch Központban, avagy „Nő a Központban” című rendezvényre várják az érdeklődőket 2019. március 9-én 14.00 órától a Flesch Károly Kulturális Központban. Ezen a napon minden program a Hölgyekről szól, nem csak Hölgyeknek!

 

14 órától Komáromi Mónika szín és stílustanácsadó, business coach Öltözz az alkatodnak megfelelően! címmel tart előadást. Az előadás keretében megtudhatjuk, hogy az alkati adottságainkat figyelembe véve, mit érdemes viselnünk, milyen ruhafazonok előnyösek számunkra és milyen öltözködési stílus illik hozzánk legjobban. Az előadás után rövid, 20 perces személyre szabott stílustanácsadás vehető igénybe, amelyre helyszíni regisztráció szükséges!

 

Tökéletes smink – workshop

 

Gyere és próbáld ki a Pierre René PROFESSIONAL termékeit és győződj meg róla személyesen, hogy miben más a professzionális smink! Képzett sminkesek elkészítik a vendég egyéniségének legmegfelelőbb sminket, hogy átélhesse a tökéletes harmóniát. Legyen az egy hétköznapokra szánt, vagy egy alkalmi smink a Pierre René PROFESSIONAL termékeivel könnyedén megvalósítható minden variáció. A személyre szabott, profi smink elkészítésére helyszíni regisztrációs szükséges!

 

16 órától Piller Kata intimfitness- Intim Medical Therapy- gátizom torna tréner Gátizom torna. Meglévő problémák regenerálása című előadással készül vendégeinknek. A gátizom torna szavak hallatán szinte mindenkinek a vizelettartási problémák ugranak be, szégyentünetként kezelik a szinte már népbetegségnek számító tüneteket. Gondjaik a meggyengült gátizomból fakadnak! Sokan nem tudják, hogy számos betegség állhat a meggyengült gátizmok mögött, kortól és nemtől függetlenül. Legtöbb esetben a proktológiai, nőgyógyászati, urológiai műtétek, a rossz szokásaink a nem megfelelő életvitel is előidézheti gyengeségüket. Sokan küzdenek aranyeres gondokkal, szülésekből fakadó sérülésekkel, lelki bántalmakkal, melyek testi tüneteket – nőgyógyászati tüneteket – produkálhatnak. Sok nőtársunk átélte a méheltávolítást, mely után teljesen megváltozott az életük. Sokakat érint a kismedencei szervek sérves megbetegedése. Az erős gátizmok magabiztosságot adnak az élet minden területén, szociális kapcsolatok, sport, magánélet. Az előadáson ezekről a problémákról – rejtett betegségekről és megoldásaikról, a láthatatlan izmok jelentőségéről, a gátizom torna hatásairól, a tapasztalatokról is szó lesz.

 

Nőnapi Talk Show a Színházteremben 17.30 órakor. Igazi csemegével zárul az idei rendezvény. A színháztermi beszélgetésre vendégül hívjuk Komáromi Mónika szín- és stílustanácsadót a nap összegzésére, velünk lesz Zemplenszkyné Rujder Éva és lánya Zemplenszky Nóra. Műsorunk vendége lesz Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező.

 

Az esten közreműködik Zemplenszky Nóra, Bali-Farkas Péter és a Hen Hause Zenekar. Az est moderátora Bencsik Tibor, Bicsek lesz. A talk show-ra előzetes regisztrációs jegy váltása szükséges, jegypénztárunkban!

 

Az elmúlt évhez hasonlóan 14.00 órától kiállítók sora várja az érdeklődőket az aulában!

 

A rendezvény kapcsolódik a Család és Karrierpont és a mosonmagyaróvári Krízisambulancia CIKLikUS Krízis programjához. A rendezvény az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a mosonmagyaróvári Család és Karrierpont szervezésében valósul meg!

 

 CIKLIKUS KRÍZIS PROGRAM

 

FLESCH KÖZPONT

 

Március 9. szombat 14 órától

 

„Period poverty”, vagyis: menstruációs szegénység – a  BBC videója indította el Angliában azt a kampányt, mely azóta Európa több országában is befogadásra talált.  „Zoknit és papírzsepit használtam” – kezdi a beszámolóját Tricia Chapman arról, hogyan oldja meg az ember lánya, ha nincs pénze tamponra vagy betétre. Angliában állítólag több ezer nő nem engedheti meg magának, hogy tampont vagy betétet vásároljon. Napvilágot látott a tény, hogy ez a probléma, nem csak Angliára érvényes. Magyarországon is több kampány indult útjára, ilyen volt a #nemluxustáska kampány, mely január 31-én ért véget.

 

Más tollával nem illik ékeskedni, viszont a jó ötleteket hasznos követni, tovább fűzni, átvenni. Főleg abban az esetben, ha a kezdeményezés jó célt szolgál. Ebből eredt az ötlet a mosonmagyaróvári Család és KarrierPontban, hogy egy olyan problémára hívjuk fel elsősorban nőtársaink figyelmét, mely napi, hétköznapi, és szemérmességből, vagy alapvetőségéből adódóan nem kap súlyához mérten hangot. Használt ruhát, játékot, plédet, tartós élelmiszert szerencsére könnyen és sokan adományozunk. De kevesen gondolunk arra, hogy az utcán élő, vagy mélyszegénységben lévő, akár anyaotthonokban, krízisszállásokban, gyermekotthonokban lakó lányok, nők, miként oldják meg nehéz napjaikat. Ez egy alapvető szükséglet, melyet az intézményi keretek között mégis számszerűsített szabályok között előre meg kellene határozni. A mosonmagyaróvári Krízisambulanciával közös kampány a CIKLikUS-krízis nevet kapta, ennek égisze alatt várják az adományokat a Nők Napja a Flesch Központban című rendezvényen március 9-én 14 órától. Az adományok szétosztásáról a Krizisambulancia gondoskodik. A szervezők arra kérik a rendezvényre érkező hölgyeket, hogy hozzanak magukkal egy csomag egészségügyi betétet, tampont, amivel felbecsülhetetlen mértékű segítséget nyújtanak nehezebb körülmények között élő társaiknak. Aki nem tud részt venni a Nőnapi rendezvényen, de szívesen csatlakozna a jótékonysági felhíváshoz, az a portán is lerakhatja felajánlott csomagját március 4-től.

 
Zene-tánc

 

XVI. FLESCH TÁNCFESZTIVÁL

 

FLESCH KÖZPONT
Március 2. szombat 14 óra

 

A Flesch Károly Nonprofit Kft. tizenhatodik alkalommal rendez táncfesztivált, amelyre a városból, és környékéről is érkeznek táncosok, tánccsapatok. Az idei versenyt a Csillag Születik-ből jól ismert The EverDance Production műsora nyitja meg! A rendezvényre a belépés díjtalan! További információt a rendezvényről Kovács - Mihályi Nikolettől kérhetnek a 06-96/579-707-es, vagy a 06-30/556-5177-es telefonszámon, és a fleschtancfesztival@gmail.com e-mail címen.

 

 

 

 TÖREKY ZSUZSI ÉS AZ ARANYKAPU ZENEKAR

 

FLESCH KÖZPONT

 

Március 7. csütörtök 10 és 14 óra

 

A zenekar tagjai: Töreky Zsuzsi (zenepedagógus) – ének, Kiss Krisztián - dalszerző, gitár, zongora, ének, Lőrincz Tamás - gitár, nagybőgő, udu, cajon, harangjáték, ének. A magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, az 1-10 éves korosztály életkori sajátosságainak megfelelően adják át zenei- és anyanyelvi értékeinket. 
Az  interaktív koncerteken zongora-, gitár, nagybőgő, harangjáték, cajon, udu és egyéb ritmushangszerekkel kísérve ismertetik meg a gyermekeket a nép- és gyermekdalokkal, mondókákkal. Belépőjegy: 1000 Ft.

 

  

 

GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR

 

FLESCH KÖZPONT

 

Március 21. csütörtök 19 óra

 

Beethoven & Schubert - Filharmonikus hangversenybérlet – Győri Filharmonikus Zenekar. L. van Beethoven: I. (C- dúr) zongoraverseny, op. 15. F. Schubert: II. (B-dúr) szimfónia, D 125. Vezényel: Berkes Kálmán. Közreműködik: Jasminka Stancul - zongora

 

A koncertre belépőjegy is váltható, ára: 5000 Ft

                                                                                                                  

Mozgásművészet

 SZENIOR-ÖRÖMTÁNC ZSUZSIVAL 50 ÉV FELETTIEKNEK  

- FLESCH KÖZPONT

Minden szerdán 9.15-től

- FEHÉR LÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ

Minden pénteken 8.30-tól

A foglalkozásokra várjuk az 50 év felettieket. A táncórákat Faragóné Zsuzsa vezeti. Nem kell hozni táncpartnert, és nem kell előzetes tánctudás sem. Nemcsak fizikai mozgás, hanem agytorna is egyben. Kíméletes sporttevékenység. Csak egy kényelmes váltócipő és víz szükséges. További információ: Faragóné Tóth Zsuzsanna 0620/235-89-70.

KEZDŐ HASTÁNC OKTATÁS

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK RÉSZÉRE

FLESCH KÖZPONT

Február 5. kedd 18 óra

Ingyenes bemutató óra. Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel a keleti tánc világa kortól, súlytól függetlenül. Érdeklődni Angyal Krisztina táncoktatónál lehet: 06-20/943-7730.